beeskin Set Multi

Odlična alternativa plastični foliji & Co.

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Bee's Wrap Krpe iz čebeljega voska Starter set
Bee's Wrap Krpe iz čebeljega voska 3-delni set

Opis

S tkanino iz čebeljega voska je vaša hrana popolnoma zaščitena, poleg tega pa ostane ta čudovito sveža. Tkanina je položena kot druga koža na sadje, zelenjavo & Co. Izdelana je izključno iz bombaža, čebeljega voska, smole in jojobinega olja. Kombinacija daje hrani dovolj prostora za dihanje, kar podaljša njegovo življenjsko dobo.

Uporaba:

  • velikost "S" (15 x 15 cm) za steklenice, ½ limone, majhen vrč ali zlaganje ovojnice za rozine.
  • velikost "M" (25 x 25 cm) pokrivanje krožnikov ali embalažo sira, 1/2 manga ali melone.
  • velikost "L" (35 x 35 cm) idealno za pokrivanje velikih skled in krožnikov. Tudi solato, kruh ali sveža zelišča se lahko spakirajo in shranjujejo.

Enostavna uporaba:

  • Na namazan kruh, sadje ali zelenjavo dajte krpo iz čebeljega voska. Trdno pritisnite krpo. Zaradi telesne toplote mehča čebelji vosek in leži kot druga koža na vaši hrani. V hladilniku je čebelji vosek fiksiran, podoben plastičnemu pokrovu, vendar pri sobni temperaturi ponovno postane mehak in prožen. Ni primerno za uporabo s surovo ribo in mesom ter ananasom.

Nega in čiščenje:

  • Čebelji vosek lahko enostavno očistimo s hladno vodo in okolju prijaznim milom (brez alkohola). Če želite dezinficirati, napolnite umivalnik z vodo in dodajte kis, krpo pa potopite za kratek čas in nato sperite s čisto vodo. Na kratko potapkajte z brisačo in posušite pri sobni temperaturi. Ne puščajte na vročini - grelnik ali radiator.

Opomba: Na žalost zaradi logističnih razlogov ni mogoče izbrati dizajna - zato je možno odstopanje dobavljenega izdelka od fotografije prikazanega izdelka.

Vrste izdelkov: Krpe s čebeljim voskom, Paketi izdelkov
Znamke: beeskin

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek beeskin Set Multi

4,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
0 (0%)
4 Zvezdice
1 (100%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena