Green Hygiene - naravni in trajnostni higienski izdelki

Toaletni papir, kuhinjski papir in papirnate brisače

Izdelava iz recikliranega odpadnega papirja, ki varčuje z viri, v kombinaciji s kvalitativnim udobjem daje prvovrstne higienske izdelke za vsakodnevno uporabo. Inovativna blagovna znamka Green Hygiene uspe proizvajati potrošniške izdelke na okolju prijazen način – kar pomeni: 100% brez plastike, 100% reciklirano in 100% CO₂ nevtralno – in tako svet, list za listom, postaja nekoliko bolj zelen.

Green Hygiene: 3 izdelki

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Za blagovno znamko Green Hygiene sta v ospredju čista predelava ter zaščita podnebja in gozdov. Za zmanjšanje emisij CO₂, plina, ki nastane med proizvodnjo papirja, Green Hygiene uporablja sodobno tehnologijo rastlin, embalažo brez plastike in učinkovite transportne poti – od proizvodnje do potrošnikov – v obsegu, ki je potreben za stabilizacijo CO₂-nevtralnega standarda.
Znotraj Huchtemeier Papier GmbH lahko Green Hygiene imenujemo tudi podnebni partner Združenih narodov za trajnostni razvoj in podpira projekt "Waldschutz, Mataven, Kolumbien", ki podpira trajnostno gozdarstvo v ogroženih ekosistemih. Ta pobuda ohranja 1.150.200 hektarjev tropskega deževnega gozda in njegovo biotsko raznovrstnost. To pomeni ustvarjanje infrastrukture in socialnih storitev za domorodna ljudstva, pa tudi izboljšanje življenjskih pogojev, gospodarske rasti ter varovanje endemičnih rastlinskih vrst in gozdov.