Izdelki

Za kaj lahko uporabite izdelke, ki jih imate v "Seznamu želja"?

Pri nas imate možnost sestavljati svoje lastne sezname želja in to v vašem osebnem računu. Seznam želja vam lahko koristi kot opomnik za izdelke ali pa kot seznam za objavo, katerega lahko delite s svojimi najbližjimi preko e-pošte: npr. katere izdelke, si želite prejeti za svoj rojstni dan.
Seznam lahko kadarkoli spremenite ali izbrišete.

Dizajn prejetega izdelka je drugačen od tistega prikazanega na spletni strani

V osnovi se trudimo, da vam v naših trgovinah prikažemo in redno posodabljamo vse slike izdelkov. Včasih se lahko zgodi, da s strani proizvajalca o spremembah nismo obveščeni. V takšnih primerih vas naprošamo za razumevanje.
Zelo bi bili veseli, če bi nas v tem primeru o neskladnosti obvestili. Hvala za prijaznost in razumevanje!

Saaz 99
8341 Paldau
Austria

Ali pogrešate kakšen izdelek?

Vaših predlogov glede novih izdelkov smo izredno veseli. Po najboljših močeh se bomo potrudili vaše predlagane blagovne znamke ali izdelke vpeljati v našo ponudbo. Vaše predloge nam pošljite na E-mail!

Ocenjevanje izdelkov

Izredno bi nas veselilo, če bi izdelke, ki ste jih pri nas kupili tudi ocenili. Nam in vsem ostalim uporabnikom podate tako izredno dragocene informacije glede izdelkov. Za ocenitev izdelka morate na naši spletni strani biti prijavljeni. Vaše kupljene izdelke lahko najdete pod rubriko »Moj račun«. Na tem mesto lahko nato enostavno oddate svojo oceno.

Ocenjevanje deluje v obliki zvezd, kjer 5 zvezdic pomeni najboljšo oceno. Poleg tega lahko oddate tudi komentar za vsak posamični izdelek. Uporabite to možnost in pomagajte drugim uporabnikom, da pridejo do pomembnih informacij iz prve roke.

Ali imate še odprta vprašanja glede naših izdelkov?

Za vas smo dosegljivi preko elektronske pošte, zato nam pišite na naslov. Testiranje izdelkov izvajamo tudi sami, z namenom, da bi našim uporabnikom zagotovili čim boljša in verodostojna pojasnila. Vendarle obstaja možnost, da zaradi izredno širokega sortimana tudi mi nimamo odgovora in v tem primeru pokličemo in povprašamo neposredno pri proizvajalcu. Takoj, ko prejmemo odgovor s strani proizvajalca vam le tega posredujemo na vaš elektronski naslov!