blog iz pralnice

sodasan - "One Ocean" za oceane sodasan - "One Ocean" za oceane

Nemški eko pionir sodasan je zavezan k zaščiti oceanov - zato sodeluje s programom Verein ozeankind. Od vsakega prodanega izdelka iz omejene izdaje serije "One Ocean" bodo podarjen dogovorjeni znesek.

Pravilno ločevanje smeti Pravilno ločevanje smeti

Ločevanje odpadkov je enostavno - kljub temu se še vedno pojavljajo vprašanja. Oglejmo si ključne točke ločevanje.

Pravilna dezinfekcija Pravilna dezinfekcija

Če želimo pravilno razkužiti površine in predmete je potrebno upoštevati različne dejavnike. Preberite več

Legende o pranju perila Legende o pranju perila

Obstaja veliko nasvetov in trikov za pranje perila. Kaj je res in kaj ne? Ali lak za lase res odstranjuje madeže? Odgovori na takšna in podobna vprašanja so pred vami.

Podjetje Officina Naturae Podjetje Officina Naturae

Pobližje si poglejmo italijansko podjetje Officina naturae, ki proizvaja ekološka čistilna sredstva za domačo uporabo z dvema blagovnima znamkama Officina naturae in Solara.

Zaščitite hišo pred insekti Zaščitite hišo pred insekti

Poletje je čudovit letni čas, ki ga vsi nestrpno pričakujemo. Žal pa s seboj prinese tudi neprijetnosti kot so insekti. Kako se jih obraniti na naraven način? Pripravili smo vam nekaj nasvetov.

Kako očistiti tuš kabino? Kako očistiti tuš kabino?

Vsaj enkrat tedensko je potrebno tuš kabino očistiti in razkužiti. Na ta način boste preprečili razvoj bakterij in mikrobov. Toda kako? Kaj uporabiti za čiščenje?

Pomivalni stroj - kako ga očistiti? Pomivalni stroj - kako ga očistiti?

Bi uporabljati jedilni pribor opran v bazenu polnem starih ostankov hrane, apnenca in neprijetnih vonjav? Tukaj je nekaj naravnih nasvetov za pravilno vzdrževanje pomivalnega stroja.